Καλώς  ήρθατε στη σελίδα μας!
Glass repair | Επιδιορθώσεις τζαμιών Θεσσαλονίκη

Άμεση και εγγυημένη αποκατάσταση της ζημιάς στο τζάμι.

Οτιδήποτε είναι φτιαγμένο απο γυαλί θέλει ιδιαίτερη προσοχή, παρόλα αυτά πολλές φορές μπορεί να προκληθεί ζημιά, είτε ηθελημένα ή καταλάθος στο τζάμι και η λύση στο πρόβλημα μπορεί να δωθεί από την εταιρεία μας Glass repair που έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη.

Επιδιορθώνουμε τζάμια τα οποία έχουν επιφανειακές ζημιές. Είναι συχνό φαινόμενο, οι βιτρίνες από τα καταστήματα να βανδαλίζονται με γκραφίτι, το παρμπρίζ του αυτοκινήτου να γρατσουνιέται από πετραδάκια, αιχμηρά αντικείμενα να προκαλούν ζημιές σε έπιπλα με τζάμι λόγω απροσεξιάς και άλλα πολλά.. 

Σε περίπτωση που έχετε κάποια τέτοιου είδους ζημιά σε τζάμι - κρύσταλλο, η εταιρεία Glass repair με το έμπειρο προσωπικό της, μπορεί να έρθει στο χώρο σας και να κάνει την επιδιόρθωση άμεσα δίχως να χρειαστεί αν κάνετε αντικατάσταση - πράγμα το οποίο θα σας κοστίσει πολύ περισσότερο.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε τα τζάμια σας σαν καινούρια!

Στόχος μας

Στόχος μας

είναι ο πελάτης να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεμσα & έτσι να σχηματίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης που θα μετράει χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ - ΒΙΤΡΙΝΕΣ
ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΟΙΚΙΩΝ - ΓΡΑΦΕΙΩΝ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες γρατσουνιές από ενυδρεία μέχρι και σκάφη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιδιορθώνουμε γρατσουνιές, γκραφίτι, οξύ, σημάδια ηλεκτροκόλλησης, δύσκολα άλατα από επιφανειακές ζημιές που έχουν δημιουργηθέι σε τζάμια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ